wat kost parkeren bij de arena

wat kost parkeren bij de arena

Inhoudsopgave artikel

Ben je van plan om een evenement bij te wonen in de Amsterdam Arena en wil je weten wat het kost om te parkeren? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt over de parkeerkosten bij de arena. We bespreken ook hoe je goedkoop kunt parkeren en geven handige tips.

De Amsterdam Arena is een populaire locatie voor grote concerten, voetbalwedstrijden en andere evenementen. Het is essentieel om vooraf te weten wat de parkeerkosten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het fijn om te weten hoe je geld kunt besparen op parkeren.

Als je nieuwsgierig bent naar de parkeermogelijkheden bij de arena en wilt weten wat het kost, ben je bij dit artikel aan het juiste adres. We bespreken de verschillende parkeermogelijkheden, de tarieven en geven handige tips voor goedkoop parkeren.

Lees verder om alles te weten te komen over het parkeren bij de Amsterdam Arena en hoe je geld kunt besparen op parkeerkosten.

Parkeermogelijkheden bij de arena

Als je van plan bent om naar de arena te gaan, is het handig om te weten welke parkeermogelijkheden er zijn en wat de bijbehorende kosten zijn. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Een van de mogelijkheden is om te parkeren op het terrein van de arena zelf. Hier zijn verschillende parkeergarages beschikbaar waar je je auto veilig kunt parkeren tijdens het evenement. Houd er echter rekening mee dat deze parkeergarages vaak hogere tarieven hanteren.

Een goedkopere optie is om te kiezen voor een parkeerplaats in de buurt van de arena. Er zijn verschillende parkeerterreinen en parkeergarages op loopafstand, waar je je auto tegen een lager tarief kunt parkeren.

Tip: Een handige manier om goedkoop te parkeren bij de arena is door gebruik te maken van een parkeerapp zoals Parkmobile of Park-line. Met deze apps kun je vaak korting krijgen op het parkeertarief en hoef je niet contant te betalen.

Een andere optie is om te kiezen voor een P+R-locatie in de buurt van de arena. Hier kun je je auto parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer naar de arena reizen. Dit kan voordeliger zijn en biedt ook de mogelijkheid om de drukte rondom de arena te vermijden.

Of je nu kiest voor parkeren op het terrein van de arena, een parkeerplaats in de buurt of een P+R-locatie, het is verstandig om vooraf de tarieven te checken en eventueel te reserveren indien mogelijk. Op die manier ben je verzekerd van een parkeerplek en kom je niet voor verrassingen te staan.

Met deze parkeermogelijkheden en tips vind je ongetwijfeld een geschikte en betaalbare parkeerplek bij de arena. Zo kun je zorgeloos genieten van het evenement zonder je druk te maken over parkeerkosten.

P+R Amsterdam Arena

Als je op zoek bent naar een goedkope parkeermogelijkheid bij de arena, is de P+R-optie bij de Amsterdam Arena een ideale keuze. Met P+R kun je je auto parkeren aan de rand van de stad en vervolgens gebruikmaken van het openbaar vervoer om naar de arena te reizen. Dit is niet alleen goedkoop, maar ook handig, omdat je geen last hebt van de verkeersdrukte rondom de arena.

De parkeerkosten bij de P+R-locatie bij de Amsterdam Arena zijn voordelig in vergelijking met de parkeertarieven in het centrum van Amsterdam. Je kunt je auto hier al parkeren voor slechts een paar euro per dag. Houd er wel rekening mee dat er bepaalde voorwaarden verbonden zijn aan het gebruik van de P+R-regeling, zoals het hebben van een geldig openbaar vervoerbewijs.

Om gebruik te maken van de P+R-optie bij de Amsterdam Arena, volg je de borden naar de P+R-locatie. Eenmaal geparkeerd, kun je eenvoudig de tram, metro of trein nemen naar de arena. Dit is niet alleen een betaalbare optie, maar het bespaart je ook de moeite van het zoeken naar een parkeerplek bij de arena zelf.

Voordelen van P+R Amsterdam Arena:

 • Goedkoop parkeren in de buurt van de arena
 • Makkelijke toegang tot het openbaar vervoer
 • Minder verkeersdrukte rondom de arena
 • Bespaart tijd en moeite bij het zoeken naar een parkeerplek

“Met de P+R-optie bij de Amsterdam Arena kun je goedkoop parkeren en tegelijkertijd eenvoudig naar de arena reizen. Het is een handige oplossing voor bezoekers die op zoek zijn naar betaalbare parkeermogelijkheden in de buurt.”

Als je op een budget reist en goedkoop wilt parkeren bij de arena, overweeg dan zeker de P+R-optie bij de Amsterdam Arena. Het biedt een betaalbare en gemakkelijke manier om je auto te parkeren en snel naar de arena te reizen. Vergeet niet om een geldig openbaar vervoerbewijs te hebben en profiteer van de voordelen van P+R-parkeren!

Parkeertarieven bij de arena

Benieuwd naar de actuele parkeertarieven bij de arena? In deze sectie vind je een overzicht van de kosten voor parkeren bij dit populaire evenementencomplex.

Bij de arena zijn de parkeertarieven afhankelijk van verschillende factoren, zoals het tijdstip en de duur van het verblijf. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden en op de hoogte te zijn van de tarieven voordat je naar een evenement gaat.

De parkeertarieven bij de arena kunnen variëren van euro x voor een kort verblijf tot euro y voor een hele dag parkeren. Het is ook mogelijk dat er speciale tarieven gelden bij bepaalde evenementen of op drukke dagen.

Het betalen voor het parkeren bij de arena kan op verschillende manieren. Zo kun je contant betalen bij een van de parkeerautomaten ter plaatse of gebruik maken van een betaalpas of creditcard. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om contactloos te betalen.

Wil je meer weten over de parkeertarieven bij de arena of benieuwd naar eventuele kortingen of speciale tarieven? Raadpleeg dan de officiële website van de arena voor de meest actuele informatie.

parkeertarieven bij de arena

Tips voor goedkoop parkeren bij de arena

Als je op zoek bent naar goedkope parkeerplekken bij de arena, zijn er verschillende handige tips die je kunt volgen. Deze tips helpen je geld te besparen en zorgen ervoor dat je gemakkelijk een parkeerplaats kunt vinden. Hieronder vind je een aantal suggesties:

 1. Zoek naar alternatieve parkeermogelijkheden: In plaats van direct bij de arena te parkeren, kun je overwegen om te zoeken naar parkeerplaatsen in de nabijgelegen wijken. Vaak zijn hier goedkopere opties beschikbaar. Het kan iets verder lopen betekenen, maar het prijsverschil kan de moeite waard zijn.
 2. Gebruik parkeerwebsites: Er zijn diverse websites beschikbaar waar je parkeerplekken kunt reserveren. Deze websites bieden vaak kortingen en speciale tarieven aan. Zo kun je vooraf een plekje regelen tegen een voordeliger tarief dan wanneer je ter plaatse parkeert.
 3. Maak gebruik van P+R-voorzieningen: Als je met de auto naar de arena reist, kun je overwegen om gebruik te maken van de P+R-parkeerplaatsen in de buurt. Deze parkeerplaatsen zijn vaak goedkoper en bieden de mogelijkheid om verder te reizen met het openbaar vervoer.
 4. Vergelijk parkeertarieven: Voordat je een parkeerplaats reserveert, is het verstandig om de tarieven te vergelijken. Op die manier kun je de goedkoopste optie vinden die voldoet aan jouw wensen en behoeften.
 5. Let op eventuele kortingsacties: Houd de website van de arena en andere relevante websites in de gaten voor eventuele kortingsacties. Soms worden er speciale tarieven aangeboden of zijn er acties waarbij je goedkoper kunt parkeren.

Met deze tips kun je gemakkelijk goedkope parkeerplekken vinden bij de arena. Vergeet niet om op tijd te reserveren en de parkeervoorwaarden goed te lezen. Op die manier voorkom je verrassingen en kun je zorgeloos genieten van je bezoek aan de arena.

Parkeren met een abonnement bij de arena

Wil je regelmatig naar evenementen bij de arena en wil je niet telkens parkeerkosten betalen? Dan is het wellicht interessant om een parkeerabonnement bij de arena te overwegen. Met een abonnement kun je gemakkelijk en voordelig parkeren bij de arena, zonder telkens op zoek te moeten gaan naar een parkeerplek.

Met een parkeerabonnement bij de arena heb je altijd een gegarandeerde parkeerplek. Dit is ideaal, vooral tijdens drukke evenementen wanneer het vinden van een parkeerplaats een uitdaging kan zijn. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de parkeerkosten, omdat deze al gedekt zijn door je abonnement.

Een ander voordeel van een parkeerabonnement bij de arena is dat je vaak kunt profiteren van extra services en privileges. Denk hierbij aan snelle in- en uitrijtijden, exclusieve toegang tot bepaalde parkeergarages of speciale kortingen op evenementkaartjes.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen verbonden aan een parkeerabonnement bij de arena. Zo moet je rekening houden met de maandelijkse kosten van het abonnement, die kunnen variëren afhankelijk van het type abonnement en de gewenste parkeermogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een parkeerabonnement alleen geldig is bij de arena en niet op andere locaties.

Als je regelmatig evenementen bijwoont bij de arena en op zoek bent naar gemak en zekerheid, is een parkeerabonnement zeker het overwegen waard. Neem contact op met de arena voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een parkeerabonnement.

Parkeerkaarten voor evenementen bij de arena

Als je van plan bent om een evenement bij de arena bij te wonen, is het belangrijk om op voorhand je parkeerkaarten te regelen. Zo kun je stress en gedoe vermijden op de dag zelf en ben je verzekerd van een parkeerplek. In deze sectie bespreken we de parkeerkaarten voor evenementen bij de arena, inclusief de tarieven en waar je deze kunt kopen. Ook geven we je handige tips voor het vinden van goedkope parkeerkaarten.

Vooraf je parkeerkaarten kopen heeft vele voordelen. Zo ben je verzekerd van een plek, hoef je niet rond te rijden op zoek naar een vrije parkeerplaats en kun je vaak ook nog profiteren van speciale tarieven. Bij de aankoop van je evenementkaarten kun je vaak ook meteen parkeerkaarten aanschaffen. Kijk hiervoor op de website van de arena of de website waar je je kaartjes hebt gekocht.

Daarnaast zijn er ook enkele externe websites waar je parkeerkaarten kunt aanschaffen. Deze websites bieden vaak verschillende parkeerplaatsen aan in de buurt van de arena, waardoor je keuze hebt uit meerdere opties. Let wel op dat de tarieven kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de populariteit van het evenement. Hieronder vind je enkele betrouwbare websites waar je parkeerkaarten kunt kopen:

 • Website 1
 • Website 2
 • Website 3

Bij het kopen van parkeerkaarten is het belangrijk om op tijd te reserveren. Populaire evenementen trekken veel bezoekers en de parkeerplaatsen kunnen snel volzet zijn. Door op tijd je parkeerkaarten te kopen, voorkom je teleurstelling en ben je verzekerd van een plek.

Vergeet ook niet om de parkeerkosten in je planning mee te nemen. De tarieven voor de parkeerkaarten kunnen variëren, afhankelijk van het evenement en de locatie. Houd hier rekening mee bij het budgetteren van je dagje uit naar de arena.

Samengevat, het kopen van parkeerkaarten voor evenementen bij de arena biedt vele voordelen. Het zorgt voor gemak, gemoedsrust en vaak ook voor speciale tarieven. We raden je aan om je parkeerkaarten op voorhand te regelen, ofwel via de website van de arena of via betrouwbare externe websites. Op die manier ben je verzekerd van een parkeerplek en voorkom je onnodige stress op de dag zelf.

Veiligheid en beveiliging van de parkeerplaatsen bij de arena

Bij het parkeren bij de arena is het van groot belang om rekening te houden met de veiligheid en beveiliging van de parkeerplaatsen. De arena is zich bewust van de mogelijke risico’s op autodiefstal en inbraak en heeft daarom verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen.

Een van de belangrijkste maatregelen is de aanwezigheid van cameratoezicht op de parkeerplaatsen. Er zijn camera’s geïnstalleerd die constant de parkeerterreinen monitoren. Dit vergroot de kans op het detecteren en voorkomen van verdachte activiteiten.

Daarnaast wordt er regelmatig toezicht gehouden door beveiligingspersoneel. Deze professionals zijn getraind om verdachte situaties te herkennen en direct actie te ondernemen. Ze zijn aanwezig op de parkeerplaatsen om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen.

Om extra veiligheid te bieden, zijn de parkeerplaatsen goed verlicht. Dit vermindert de kans op ongewenste incidenten en zorgt voor een veiligere omgeving voor bezoekers. Er wordt ook regelmatig onderhoud uitgevoerd aan de verlichting om ervoor te zorgen dat deze te allen tijde optimaal functioneert.

Bij de arena geldt ook een zero-tolerancebeleid ten aanzien van vandalisme en criminaliteit. Dit betekent dat er geen enkele vorm van overtreding wordt getolereerd. Bezoekers kunnen er dus op vertrouwen dat de parkeerplaatsen bij de arena veilig zijn en dat er gepaste maatregelen worden genomen om de veiligheid te waarborgen.

Al met al kunt u met een gerust hart uw auto parkeren bij de arena. De veiligheidsmaatregelen en beveiligingsprotocollen zorgen ervoor dat uw voertuig beschermd is tijdens uw bezoek aan dit populaire evenemententerrein.

Alternatieve vervoersmogelijkheden naar de arena

Naast parkeren zijn er ook alternatieve vervoersmogelijkheden om naar de arena te reizen. Deze opties, zoals het openbaar vervoer, fietsen of carpoolen, bieden verschillende voordelen ten opzichte van het met de auto komen.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is een handige en milieuvriendelijke manier om naar de arena te komen. Er zijn verschillende trein- en busverbindingen die je rechtstreeks naar de arena brengen. Deze vervoersmogelijkheid is vaak goedkoper dan parkeren en je hebt geen last van parkeerproblemen.

Fietsen

Voor de sportievelingen is fietsen naar de arena een uitstekende optie. Er zijn fietspaden en fietsenstallingen beschikbaar waar je jouw fiets veilig kunt stallen. Daarnaast kun je genieten van de frisse lucht en de omgeving tijdens je rit naar de arena.

Carpoolen

Als je met anderen naar de arena wilt gaan, kun je overwegen om te carpoolen. Door meerdere personen in één auto te vervoeren, bespaar je op kosten en verminder je de verkeersdrukte. Daarnaast is carpoolen ook nog eens gezellig en kun je onderweg samen genieten van de voorpret.

Dus, als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief voor parkeren bij de arena, overweeg dan eens het openbaar vervoer, fietsen of carpoolen. Deze vervoersmogelijkheden bieden niet alleen financiële voordelen, maar ook praktische en milieuvriendelijke oplossingen voor jouw reis naar de arena.

Parkeertips voor mindervaliden bij de arena

Als mindervalide is het belangrijk om te weten welke parkeermogelijkheden er zijn bij de arena en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken. Hieronder volgen enkele handige parkeertips voor mindervaliden:

 1. Parkeerkosten: Houd rekening met de parkeerkosten bij de arena. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar speciale tarieven voor mindervaliden.
 2. Speciale parkeerplaatsen: Bij de arena zijn er speciale parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden. Deze parkeerplaatsen bevinden zich doorgaans dichtbij de ingangen en zijn voorzien van extra ruimte voor rolstoelgebruikers.
 3. Voorzieningen: De arena biedt diverse voorzieningen voor mindervaliden, waaronder aangepaste toiletten en rolstoeltoegankelijke ingangen. Informeer vooraf naar de beschikbare faciliteiten en maak gebruik van de geboden ondersteuning.

Voor een overzichtelijke plattegrond van de parkeerplaatsen en voorzieningen bij de arena, zie onderstaande afbeelding:

Parkeertips voor mindervaliden bij de arena

Parkeergarages bij de arena

In de omgeving van de arena zijn er verschillende parkeergarages beschikbaar waar bezoekers hun voertuigen kunnen parkeren. Deze parkeergarages bieden een betrouwbare en handige optie voor het parkeren tijdens evenementen en activiteiten bij de arena. Hieronder vind je enkele van de parkeergarages die je kunt overwegen:

1. Parkeergarage Amsterdam ArenA

Deze parkeergarage bevindt zich direct naast de Amsterdam ArenA en biedt ruime parkeermogelijkheden. De tarieven kunnen variëren, afhankelijk van de evenementen in de arena. Het is raadzaam om vooraf de parkeerkosten te controleren voordat je naar de arena gaat.

2. Parkeergarage Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA heeft ook een eigen parkeergarage waar bezoekers gebruik van kunnen maken. Deze parkeergarage is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De tarieven kunnen variëren, dus het is verstandig om de parkeerkosten van tevoren te controleren.

3. Transferium Amsterdam Zuidoost

Een andere optie is om te parkeren bij het Transferium Amsterdam Zuidoost en vervolgens met het openbaar vervoer naar de arena te reizen. Dit kan een goedkopere optie zijn, aangezien de parkeertarieven bij het transferium doorgaans lager zijn dan bij de arena zelf.

Voor meer informatie over de tarieven en speciale voorwaarden van deze parkeergarages kan het raadzaam zijn om de officiële websites van de betreffende parkeergarages te raadplegen. Vergeet niet dat de parkeertarieven kunnen variëren afhankelijk van de evenementen en het tijdstip van je bezoek aan de arena.

Met deze parkeergarages in de buurt van de arena heb je verschillende opties om je voertuig veilig en handig te parkeren tijdens je bezoek aan evenementen bij de arena.

Conclusie

Als je wilt weten wat de parkeerkosten bij de arena zijn, kun je rekening houden met een aantal factoren. Over het algemeen zijn de parkeertarieven bij de arena redelijk hoog, vooral tijdens evenementen. Het kan dus raadzaam zijn om alternatieve parkeermogelijkheden te overwegen voor een goedkopere optie.

Een handige tip is om te kijken naar de P+R-optie bij de Amsterdam Arena. Dit kan een voordelige keuze zijn, waarbij je je auto kunt parkeren op een P+R-locatie en vervolgens gebruik kunt maken van het openbaar vervoer naar de arena.

Daarnaast zijn er ook andere parkeerplekken in de buurt van de arena waar je tegen een lager tarief kunt parkeren. Het is de moeite waard om wat onderzoek te doen naar deze mogelijkheden en bijvoorbeeld gebruik te maken van parkeerwebsites om een goedkope parkeerplek te vinden.

Al met al is het belangrijk om rekening te houden met de parkeerkosten bij de arena en vooraf goed te plannen om onaangename verrassingen te voorkomen. Door slim te kiezen kun je geld besparen en met een gerust hart genieten van je evenement bij de arena.

FAQ

Wat kost het parkeren bij de Arena?

De kosten voor het parkeren bij de Arena variëren, afhankelijk van de parkeerlocatie en de duur van het parkeren. Het is raadzaam om vooraf de parkeertarieven te controleren, aangezien deze regelmatig kunnen veranderen.

Wat zijn de parkeerkosten en tarieven bij de Arena?

De parkeerkosten en tarieven bij de Arena zijn afhankelijk van de gekozen parkeerlocatie en de duur van het parkeren. Over het algemeen gelden er hogere tarieven tijdens evenementen en wedstrijddagen. Het is raadzaam om vooraf de actuele tarieven te controleren.

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij de Arena?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden bij de Arena, waaronder de officiële parkeergarages en terreinen rondom het stadion. Daarnaast zijn er ook alternatieve parkeerlocaties in de buurt waar je goedkoper kunt parkeren.

Wat is P+R Amsterdam Arena?

P+R Amsterdam Arena is een parkeeroptie waarbij je je auto kunt parkeren op een P+R-terrein in de buurt van de Arena en vervolgens met het openbaar vervoer naar het stadion kunt reizen. Dit is vaak een voordelige optie, maar let op de specifieke parkeerkosten en -voorwaarden.

Wat zijn de actuele parkeertarieven bij de Arena?

De actuele parkeertarieven bij de Arena kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de dag van de week en of er een evenement of wedstrijd plaatsvindt. Het is raadzaam om vooraf de tarieven te controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.

Hoe kan ik betalen voor het parkeren bij de Arena?

Bij de meeste parkeerlocaties bij de Arena kun je betalen met contant geld, pinpas of creditcard. Daarnaast zijn er ook parkeerautomaten waar je kunt betalen. Zorg ervoor dat je voldoende betaalmiddelen bij je hebt.

Hoe kan ik goedkoop parkeren bij de Arena?

Om goedkoop te parkeren bij de Arena kun je overwegen om gebruik te maken van alternatieve parkeerlocaties in de buurt of de P+R-optie. Daarnaast zijn er ook websites waar je parkeerplekken kunt reserveren voor een voordeliger tarief. Het is ook mogelijk om te carpoolen of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Wat zijn de mogelijkheden om met een abonnement te parkeren bij de Arena?

Er zijn verschillende abonnementsmogelijkheden om te parkeren bij de Arena, waaronder maand- of jaarabonnementen. De kosten voor deze abonnementen variëren, afhankelijk van het type abonnement en de duur ervan. Het is raadzaam om contact op te nemen met de parkeeraanbieder voor meer informatie.

Hoe kan ik parkeerkaarten kopen voor evenementen bij de Arena?

Parkeerkaarten voor evenementen bij de Arena kunnen online worden gekocht via de officiële website van het stadion of bij geselecteerde verkooppunten. Let op: de tarieven voor parkeerkaarten kunnen verschillen, afhankelijk van het evenement en de gekozen parkeerlocatie.

Hoe is de veiligheid en beveiliging van de parkeerplaatsen bij de Arena?

De parkeerplaatsen bij de Arena zijn doorgaans voorzien van beveiligingsmaatregelen om autodiefstal en inbraak te voorkomen. Er zijn bijvoorbeeld surveillancecamera’s en verlichting aanwezig. Het is echter altijd belangrijk om waardevolle spullen uit het zicht te plaatsen en de auto goed af te sluiten.

Welke alternatieve vervoersmogelijkheden zijn er naar de Arena?

Naast autovervoer zijn er verschillende alternatieve vervoersmogelijkheden naar de Arena, zoals het openbaar vervoer (trein, metro, tram, bus), fietsen of carpoolen. Deze opties kunnen vaak goedkoper en milieuvriendelijker zijn dan met de auto reizen.

Wat zijn de parkeertips voor mindervaliden bij de Arena?

Voor mindervaliden zijn er speciale parkeerplaatsen bij de Arena beschikbaar. Deze parkeerplaatsen bevinden zich dichtbij de ingang en zijn vaak ruimer dan de standaard parkeerplaatsen. Let op: er kunnen parkeerkosten van toepassing zijn. Neem contact op met de parkeeraanbieder voor meer informatie.

Welke parkeergarages zijn er bij de Arena?

Bij de Arena zijn er verschillende parkeergarages beschikbaar, zoals P1, P2, P3 en P4. De tarieven voor het parkeren in deze garages kunnen variëren, afhankelijk van de duur van het parkeren en of er een evenement of wedstrijd plaatsvindt. Het is raadzaam om vooraf de tarieven en beschikbaarheid te controleren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest